Loading

wait a moment

3 tips om kinderkleding te kopen

Het is net bijna lente wat betekent dat de winter net voorbij is. Was de winterjas van je kind ook zo duur? Nu zullen winterjassen natuurlijk goedkoper aangeboden worden en kan je vast de winterjas voor je kind kopen. Nu kun je in deze corona periode niet echt ergens naartoe, maar zodra de scholen weer open mogen is het wel fijn als je kind goed bestemd is tegen de kou. Het is best een gedoe als je kind weer van kleding wisselt als het nieuwe seizoen weer om de hoek staat. Kinderen groeien zo ontzettend snel dat je, als ze nog best jong zijn, elk seizoen nieuwe kledingstukken kunt gaan kopen. Hier lees je tips die tijd en geld zullen besparen.

Tip 1: Koop en gebruik tweedehands

Het is helemaal trendy om te recyclen en dat met name als het gaat om kleding. Zo kun je kinderkleding via kennissen en familie (gratis) doorgeven of je kunt online tweedehands kleding kopen. Vooral kinder winterjassen zijn handig voor tweedehands gebruik, deze slijten namelijk niet zo heel snel je kunt makkelijk een maat te groot aanschaffen. Winterjassen zijn helaas vaak best prijzig en door het te krijgen of gebruikt te kopen kun je dus geld mee besparen.

Tip 2: Koop online kleding

In de winkel is het vaak best lastig om prijzen te vergelijken en online zijn er honderden websites waar je kinderkleding kunt bestellen. Een groot voordeel is dat je rustig kunt uitzoeken waar je naar op zoek bent en hoeveel alles kost. Je kunt dit heel makkelijk doen als je lekker een avondje vrij hebt en je hoeft niet op je drukke vrije dag met je kind(eren) langs de winkels.

Tip 3: Koop buiten het seizoen

In de winter is het natuurlijk hartstikke duur. Daarom moet je een winterjas in de lente kopen als de winter net voorbij is, stukken goedkoper! Alle winkels gaan het overige aanbod aan winterjassen natuurlijk willen verkopen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *