Loading

wait a moment

Altijd een prachtige krullen

krullenkapper Breda

Ben je ook altijd met je haar aan het stoeien omdat je de krullen niet mooi in model krijgt, of wil gewoon eens lekker goed verzorgd worden? Bij de krullenkapper Breda wordt er speciaal aandacht geschonken aan je krullen, en niet zomaar want alle behandelingen worden uitgevoerd met milieuvriendelijke producten. Niet alleen de meest gezonde behandeling voor het milieu maar ook voor je haar, je zal versteld staan wat deze producten en de kennis van de kapper met je haar kunnen doen. Ben je er eenmaal geweest dan wil je niet anders meer, je krullen zien er weer perfect uit.

krullenkapper Breda

Geef je haar wat meer aandacht

Iedereen die krullen heeft weet dat deze wat meer aandacht nodig hebben dan stijl haar, natuurlijk krijg je bij een behandeling van de krullenkapper Breda de aandacht die je haar nodig heeft. Wat te denken van een heerlijk hoofdmassage of een hydraterend masker. Heb je last van een droge schilferige hoofdhuid dan heeft je haar een extra boost nodig, dit kun je geven in de vorm van een hot oil treatment. Wil je de spullen die de kapper gebruikt ook thuis gebruiken, dan is er een webshop aanwezig om de ecologische producten te kunnen bestellen.

Krullen verdienen het goed behandeld te worden

Niet voor niets staat de krullenkapper Breda er bekend om dat zij ervaring hebben met krullen, niet iedere kapper weet wat hij of zij moet doen met een uit de kluiten gewassen krullenbol. Natuurlijk begint alles bij goede producten waar geen chemische middelen in zitten, deze tasten namelijk je mooie krullen aan. Het is van groot belang dat je een kapper hebt, die weet wat haar doet en dan specifiek ook jouw haar. Bij purelou.nl werken alleen specialisten die weten hoe jouw haar in elkaar zit, en wat ermee gedaan moet worden om het perfecte krullen kapsel te krijgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *