Loading

wait a moment

Concept motorlaarzen

Biker boots zijn een begrip geworden in de mode-industrie. Want wie kan er nog zonder? Waarschijnlijk lang niet meer. Dit komt vooral doordat biker boots heel makkelijk te combineren zijn. Ze zien er geweldig uit onder een jurk, maar ook onder een spijkerbroek of rok. Kortom, overal! Er zijn dan ook veel verschillende modellen motorlaarzen. In deze blog lees je onder andere hoe je biker boots kunt matchen en welke modellen er zijn.

 20 jaar

Bikerlaarzen zijn een soort laarzen die de afgelopen twintig jaar volwassen zijn geworden, maar nu zijn deze schoenen essentieel. Ze zijn niet alleen erg trendy, maar ook comfortabel. Of je ze nu leuk vindt of niet, je kunt nauwelijks ontkennen dat ze er geweldig uitzien bij iedereen en bij alle verschillende outfits.

 Verschillende namen

Deze laarzen hebben verschillende namen. Ze worden ook wel motorlaarzen of motorlaarzen of motorlaarzen genoemd. In de Duitse markt werden ze in 2007 en 2008 Beatles-laarzen genoemd. De naam komt van de populaire rockgroep The Beatles. Deze band droeg vaak lange Beatles-laarzen naar concerten, waardoor het een mode-icoon van die tijd was om deze laarzen met hoge hakken te dragen met veel metalen leren studs en gespen.

 Attractie

Er bestaat geen twijfel over de aantrekkingskracht van motorlaarzen, maar het duurt even voordat ze arriveren. U kunt de eerste dagen pijn, extra warmte in uw voeten of ongemak aan uw enkels ervaren, dus probeer ze een tijdje te dragen totdat ze verdwijnen.

 de geknipte laarzen

De uitgesneden laarzen zijn helemaal HEET! Deze laarzen zijn niet helemaal gesloten, maar er is een kleine open plek: de “cut out”. Deze laarzen worden vaak gezien in de lente en zomer, maar kunnen ook onder een panty gedragen worden in de herfst en winter. Uitgesneden bikerboots zijn ook super trendy met jeans! Je hebt ook veel variaties op de gesneden laarzen. De gespen hebben verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver, goud, maar je ziet ook veel zwarte gespen. Dan zijn er heel veel verschillende materialen die gebruikt worden, je hebt matte laarsjes, maar ook glimmende laarsjes zie je dit najaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *