Loading

wait a moment

De eerste indruk van heren kleding

schuberth c4 pro

Hoe denk je ervoor te kunnen zorgen dat je een goede indruk maakt met jouw heren kleding? Want de eerste indruk die mensen van je krijgen wordt grotendeels bepaald door de kleding die je draagt. Ik ga er een aantal voor je opschrijven. Draag kleding altijd in de juiste maat, niet te groot of te krap. Persoonlijke hygiëne is ook belangrijk. Let erop dat de kledingstukken bij elkaar passen. Denk hierbij aan de kleur, dessin en bijvoorbeeld de stof. Er mogen geen kreukels of gaten in je kleding zitten. Je heren kleding moet ook netjes, schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Schoenen en riem behoren in dezelfde kleur te zijn. Ook je sokken zijn belangrijk. Kies een kleur die bij je broek past. Mocht je een overhemd dragen? Draag dan een wit aansluitend T-shirt eronder. Maak alles compleet met speciaal mooi uitgezochte tijdloze accessoires.

Tussen jassen voor heren

Tussenjassen voor heren zijn stijlvolle allrounders die het hele jaar door van pas komen. Dit type jack is ideaal voor de aankomende lente. De temperatuur is dan net te hoog voor een winterjas en net te laag voor een zomerjas. Een functionele en modieuze heren tussenjas fleurt je outfit ook op tijdens koele zomeravonden en op zonnige winterdagen. Stoere tussen jassen voor heren zijn de gewatteerde jacks, bomberjacks, of outdoor cardigans. Een leren jas, jeansjack, bikerjack of softshell jack hebben ook goede pasvormen en fijne materialen en zitten dan ook als gegoten. Je bent goed gekleed voor de wisselende weersomstandigheden, terwijl je meteen je eigen look onderstreept.

Ook in 2021 milieuvriendelijk mode

De voorkeur voor milieuvriendelijke mode neemt in 2021 steeds meer toe. Zachte, duurzame stoffen die verantwoord zijn geproduceerd, passen binnen deze trend. Denk bijvoorbeeld aan linnen, bamboe, organisch katoen, hennep of wol. Vooral jonge mensen hechten steeds meer waarde aan het dragen van dit soort eerlijke en ecologische kleding. Een bijkomend voordeel is dat de sterke vezels van deze textielsoorten vaak lang mooi blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *