Loading

wait a moment

Van Hatland petten wordt je gewoon vrolijk!

Het dragen van Hatland petten geeft jou niet alleen een stijlvolle uitstraling. Je wordt er ook gewoon vrolijk van. Ze zijn zo hip en trendy en bovendien zijn ze zeer aangenaam om te dragen. Niet alleen jij wordt vrolijk van je Hatland pet. Ook uit je omgeving zal je positieve reacties krijgen op dat leuke en hippe hoofddeksel. Het maakt, samen met je sjaal, je laarzen en je handschoenen, deel uit van je persoonlijke imago.

Het grote geheim van Hatland

De oprichter van Hatland, Robert Ruesink uit Zwolle, vond in 1992 dat de toenmalige petten niet voldeden aan zijn wensen. Hij was iemand die graag in de natuur bezig was en zich goed wou beschermen tegen weer en wind. En daarnaast wou hij er ook nog modieus uitzien. Hij ging gewoonweg zijn eigen hoeden, petten en mutsen produceren. Dit was de start van een succesvolle zaak. Ondertussen is deze hoedenzaak uitgegroeid tot een internationaal bekend label. Hatland petten zijn nu wereldwijd bekend. De ontwerpers dragen zelf de petten en daardoor worden zij echte experten van hun producten. Op basis van hun eigen ervaringen gaan ze nieuwe modellen creëren en nieuwe stoffen ontdekken.

Man of vrouw, kies de perfecte Hatland pet

Er bestaan zowel voor mannen als voor vrouwen diverse Hatland petten. Je vindt modellen voor de zomer en voor de winter. Bij Hatland is een pet niet zomaar een pet. Je vindt er platte petten, legerpetten, schipperspetten, trucker caps, baseball caps en ballon petten. Of zoek je een trendy zonneklep? Ook dit vind je tussen de Hatland petten. Kies de stof of het percentage van de stof die jij het beste vindt: wol, acryl, polyester, nylon, zijde en nog zoveel meer. Kies daarbij nog een leuke kleur en je kunt met je Hatland pet de baan op. Hatland petten zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Zo kun je je pet perfect afstemmen op je outfit van die dag. Van stijl gesproken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *